Portfolio

{Bröllopsfotografering av snyggaste Jessica och Roland}

Jag har nog haft rekord i varma, kärleksfulla och helt underbara bröllop den här sommaren. Det här ägde rum påSe hela inlägget »

{Famljefotografering i dagsljusstudion när den är som bäst}

Min nya favoritålder på barn i en familjefotografering är 6 månader. Herregud så söta de är! Man smälter ju liteSe hela inlägget »

Gnistrande bröllopsfotografering i Stockholms innerstad

Det är inte ofta under vinterhalvåret man får vara med om att det fullkomligt gnistrar och glittrar överallt. Det hSe hela inlägget »

En bröllopsfotografering utöver det vanliga med bästa brudarna!

Här nedan ser ni ett av mina roligaste jobb någonsin. 9 timmar flög förbi trots förkylning och allt. När JessicaSe hela inlägget »

Bröllop vid Lilla Nyckelviken

Bröllop när det är som bäst.. avslappnad stämning, vackert brudpar, opretentiöst och framför allt VACKERT väderSe hela inlägget »

{Workshop – boudoirfotografering med Brigitte Grenfeldt}

ÄNTLIGEN tar jag mig tid och publicerar ett par bilder jag är riktigt stolt över. De togs på en workshop medSe hela inlägget »

{Så härligt med familjefotografering av goda goda vänner}

Blev så himla glad när min vän Mirja frågade om jag ville fotografera hennes lilla familj med vovve och allt. GoasteSe hela inlägget »

Bröllopsfotografering i Öregrund och århundradets coolaste klänning

Att få fotografera bröllop i Öregrund är bara det en ynnest, att sen få träffa världens skönaste brudpar med säSe hela inlägget »

Dagsljusstudion – perfekt för famljefotograferingar

När man bara jobbar med dagsljus blir det lättare att fånga spontana lekbilder i och med att barnen inte behöverSe hela inlägget »

Gravidfotografering, även denna lite mer på mitt eget sätt

Vid en gravidfotografering tycker jag att det är viktigt att lyfta fram personligheten hos tjejen eller paret, istäSe hela inlägget »

{Gravidfotografering av bästa Caroline & Niklas}

Jag och Caroline har känt varandra i ett par år nu. Vi träffades när vi skulle stå i samma monter på en bröllopsmSe hela inlägget »

Familjefotografering i Kronobergsparken, Kronis, Barnfotografering, VI-FOTO, Marit Solblad

En söt liten Ryan på Kronobergsparkens hetaste lekplats ”Kronis”

För cirka 1 år sen fotograferade jag denna lilla sötnos på hans 1-årsdag. Vi var då på Smedsuddsbadet påSe hela inlägget »