Portfolio

En bröllopsfotografering utöver det vanliga med bästa brudarna!

Här nedan ser ni ett av mina roligaste jobb någonsin. 9 timmar flög förbi trots förkylning och allt. När Jessica ochSe hela inlägget »

{Fotografering av stor härlig familj i Ulriksdals slottspark}

Bästa tiden är nu (förutom att det ska hålla på och regna hela tiden)! Så mysigt att fotografera alla härliga barn ochSe hela inlägget »

{Friheeeet! Barnfotografering ute i det fria, det bästa jag vet!}

Jag känner mig som en ko som får skutta ut på grönbete för första gången efter en lång tråkig vinter. Att återigen fåSe hela inlägget »

Bröllop vid Lilla Nyckelviken

Bröllop när det är som bäst.. avslappnad stämning, vackert brudpar, opretentiöst och framför allt VACKERT väder. Det ärSe hela inlägget »

Bröllopsfotografering i Öregrund och århundradets coolaste klänning

Att få fotografera bröllop i Öregrund är bara det en ynnest, att sen få träffa världens skönaste brudpar med säsongensSe hela inlägget »

{Fotohjälpen i förmån till Musikhjälpen 2013}

I år tog jag och min kollega Eszter äntligen steget och gjorde ett eget initiativ som vi kallade för Fotohjälpen, förSe hela inlägget »

Gravidfotografering vid Stockholms Stadshus till förmån för Musikhjälpen

Här kommer ett till litet smakprov från en av våra porträttfotograferingar i samband med 2013-års Musikhjälpen. DettaSe hela inlägget »

{Säsongens sista familjefotografering utomhus i Sollentunas finaste Ekbacke}

Hur glad blir man inte när en familj vågar chansa på att vara utomhus när det är högst ostadigt väder!! Vi lyckadesSe hela inlägget »

Gnistrande bröllopsfotografering i Stockholms innerstad

Det är inte ofta under vinterhalvåret man får vara med om att det fullkomligt gnistrar och glittrar överallt. Det härSe hela inlägget »

{Sötaste vildingen på en familjefotografering i studion}

Ibland är det fart och fläkt under barnfotograferingarna, då är det extra skönt att ha en dagsljusstudio så att barnetSe hela inlägget »

{Gravidfotografering av bästa Caroline & Niklas}

Jag och Caroline har känt varandra i ett par år nu. Vi träffades när vi skulle stå i samma monter på en bröllopsmässaSe hela inlägget »

{Så härligt med familjefotografering av goda goda vänner}

Blev så himla glad när min vän Mirja frågade om jag ville fotografera hennes lilla familj med vovve och allt. GoasteSe hela inlägget »