Kärleken fortsätter i vacker skrud..

Idag är en typisk ligga-på-sofflocket-och-försöka-kurera-sig-så-gott-det-bara-går-dag, men jag kunde bara inte hålla mig från datorn. Igår var det Lisen och Joels stora dag och den var verkligen något utöver det vanliga. Så mycket känslor som fullkomligt flödade. Tack än en gång för att jag fick äran att delta på er största dag!

Scharlotte Peppare - Fantastico:)

Henrik / Hinken - j*vligt bra, som vanligt!

Marit - Tack Scharlotte & Hinken! Värmande kommentarer, jag gillart!

Alexander - Men herre gud vilka underbara bilder du tar! Har vart runt på många fotografers siter men det här slår allt och alla med hästlängder! Du gör mig verkligen inspererad till att fota ännu mer! Älskar hur du leker med motljuset i vissa av bilderna!

Tack för att du gjorde min dag! :-) VH//Alexander

Marit - Tack snälla Alexander! Nu gjorde du helt klart min dag. Kul att jag kan inspirera dig, ska försöka fortsätta med det på bästa sätt..

Alla föräldrar i Stockholm som har barn i Tillas ålder, gör en barnfotografering! » Bröllopsfotograf, Barnfotografering, Förlovningsfoto, Gravid, Företag och produktfotografering i Silverdal, Sollentuna, Stockholm - […] Har jag sagt att jag älskar att göra barnfotograferingar i 6-månadersåldern? Det allra bästa är när föräldrarna vill vara med och busa också. Jag fotograferade Lisen och Joel första gången när de gifte sig för ett par år sen. Är ni nyfikna på hur snygga de var då kan ni ta en kik på ett litet urval av deras bröllopsbilder här. […]

Till toppen|Kontakta mig|Dela på Facebook