Året som gått 2011 – Bröllopsfavoriter

Vilket fantastiskt år 2011 har varit!

Jag har träffat så många glada, härliga och framförallt fotosugna brudpar 2011. En skillnad i attityd när det gäller att bli bröllopsfotograferad har visat sig tydlig. Det är inte bara ett nödvändigt ont utan har i många fall blivit en av höjdpunkterna under dagen. Att få höra det från flera olika håll har gjort mig så otroligt glad. Tänk att lilla jag har lyckats skapa ett så positivt minne från den ”största” dagen.

Jag har även haft det extremt stora nöjet att själv bli gift med min kära Jim. Det var en fantastisk dag med så mycket glädje, vänskap, omtanke och sand mellan tårna. Att fira bröllop på en sandig ö kan inte nog rekommenderas. Mitt största råd till blivande brudpar är att det är känslan som räknas, sen får man göra precis vad man vill med resten. Flådigt eller enkelt spelar ingen roll. Kom ihåg varandra och varför ni gifter er. Kom också ihåg att Er dag inte behöver se ut som alla andras dag. Bästa exemplet är Amelie och Klas som hade vigseln hemma i vardagsrummet och valde sig att bli fotograferade på Skogskyrkogården. Det var otroligt vackert!

Kom även ihåg att skillnaden mellan att anlita en billig eller dyr fotograf kan vara just känslan av fotograferingen. Jag lovar att ni kommer att ha roligare och känna er mer trygga med en erfaren fotograf som kan få er att slappna av och få möjligheten bara njuta av att bli fotograferade!

TACK alla ni som gett mig det största förtroendet! Jag är så tacksam för alla fina gåvor, tackkort och bara vänliga ord. Nu blickar jag framåt mot nya roliga bröllopsfotoäventyr. Säsong 2012 – here I come!

Till toppen|Kontakta mig|Dela på Facebook