Om Marit

2007 blev jag professionell fotograf och startade företaget VI-FOTO. Som utbildad beteendevetare har människor alltid fascinerat mig; därför var det givet vad jag helst ville fotografera – människor såklart!

Jag kastade mig in i branschen som bröllopsfotograf. Att fota bröllop är ingen lek, men det var också under pressen som jag blev fokuserad och jag lärde mig fort! Idag är jag så glad att jag tog det viktiga steget, för jag älskar verkligen det jag gör!

Att fotografera barn har blivit en annan stor passion. På något vis brukar jag ihop med föräldrarna alltid lyckas locka fram det bästa hos barnen och tillsammans skapar vi fantastiska bilder! Jag tycker om att fota dokumentärt och därför passar utomhusfoto perfekt just för barn- och familjefotograferingar. Något så enkelt som exempelvis en lekplats eller skogsglänta kan ge spektakulära bilder!

Jag är också ytterst förtjust i att fotografera för företag, vare sig det är en produktfotografering eller ”vanliga” porträtt av personalen i företaget. Jag bryter gärna mot gängse regler om hur en företagsfotografering ”bör gå till” och det har hänt att vi vid personalfotograferingar till och med sjunger en liten trudelutt för att få ett avslappnat uttryck och kanske några otippade skratt!

Jag hoppas ni gillar det ni ser här på sidan och jag vill att ni ska känna er mer än välkomna att kontakta mig.

Maila mig gärna på marit@vi-foto.se eller klicka på ”Kontakt” i menyn och fyll i det enkla formuläret.

Allt gott!
/Marit