Hjälp till och bidra till Musikhjälpen 2014 – få ett presentkort!

Självklart måste jag återigen vara med och göra allt jag kan för att bidra till årets Musikhjälpen. I år tänkte jag att ni skulle få möjlighet att köpa den perfekta julklappen samtidigt som pengarna oavkortat går till Musikhjälpen. Köp ett presentkort på en barn- porträtt- eller familjefotografering (värde 700 kr) för mer än halva priset i rabatt. Skänk 300 kr direkt till min digitala insamlingsbössa och få ditt presentkort skickat till dig själv eller direkt till en vän. Grymt eller hur!!?
Gå till fliken ”Kontakt” här ovan och skicka ett meddelande till mig så ska du få detaljer om hur du gör din betalning #mh14

Självklart går det utmärkt bra att bidra till min digitala insamling även om ni inte vill köpa presentkort. Följ denna länk, skriv in ditt mobilnummer i rutan, välj summa (minst 25 kr) och följ instruktionerna: http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/basta-julklappen

Presentkortet gäller hela 2015.  Detta är kostnaden för själva fotograferingen. Pris för bilder tillkommer. Det är dock en finfin start och till ett fantastiskt syfte!

Marti_Solblad_musikhjalpen

Till toppen|Kontakta mig|Dela på Facebook

Familjefotografering i dagsljusstudio

 När man kliver in i dagsljusstudion efter en lång säsong utomhus får man möjlighet att fotografera barnen på lite närmare håll. Ofta sätter jag på mitt macro-objektiv och ber dem kika rakt in i objektivet för att försöka se mitt öga igenom. Det blir lite spännande och de letar verkligen. Det gäller att ha sina små trix när man är inne för att få en skön variation av bilder när man är på en så pass liten yta. Jag hade riktigt svårt att slita mig från denna familj då de hade så många bra idéer och verkligen bjöd på sig själva.

Tack Bannie och Faruk för att ni tog er ända från andra sidan stan för att bli fotograferade av just mig!!

MaritSolblad_Barnfoto_0001
MaritSolblad_Barnfoto_0002
MaritSolblad_Barnfoto_0003
MaritSolblad_Barnfoto_0004
MaritSolblad_Barnfoto_0005
MaritSolblad_Barnfoto_0006
MaritSolblad_Barnfoto_0007
MaritSolblad_Barnfoto_0008
MaritSolblad_Barnfoto_0009
MaritSolblad_Barnfoto_0010
MaritSolblad_Barnfoto_0011
MaritSolblad_Barnfoto_0013
MaritSolblad_Barnfoto_0014

Till toppen|Kontakta mig|Dela på Facebook